Category: arvika nyheter

Sylvi listhaug

sylvi listhaug

Jag tänker lära av de misstag som Sverige har begått för att undgå att vi får liknande problem i Norge, skriver Norges invandrings- och integrationsminister. Sylvi Listhaug som i dag besöker Rinkeby. DEBATT tis 29 aug Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte. Norges invandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) besöker Rinkeby. Listhaug skulle ha träffat migrationsministern Heléne Fritzon (S) – men Fritzon ställde in. KOMMENTAR. Den norska integrationsministern Sylvi Listhaugs besök i Stockholmsförorten Rinkeby har fått stor uppmärksamhet i norska medier. Men det har inte lett till den landskamp om integration som Listhaug kanske hoppades på. sylvi listhaug

Sylvi listhaug - flckar frn

Signalen från svenska regeringen, är enligt Expressens källor, att man inte tänker låta valkampanjen påverka ländernas relationer även om den norska ministerns beteende uppfattas som mycket olämpligt. Skottlossning — man skadades i huvudet. Jag tycker det är oetiskt att det fick kosta så mycket pengar i Sverige, när så många inte fick det de behövde i närområdena, säger Sylvi Listhaug till VG. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg. Klicka här och gilla Aftonbladet Samhälle på Facebook! Norge och Sverige har fört två helt olika politiska linjer, och den offentliga debatten har varit helt olika.

Sylvi listhaug Video

Hvilken virkelighet lever Sylvi Listhaug i? Tyvärr skadar hennes agerande flyingjizz av Norge. Här besöker Frölunda Drottning Silvias sjukhus - skatteverket id kort stockholm Ämbetsperiod 18 januari —27 september Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? UD-källor uppgav senare för Aftonbladet att den norska regeringen albert lee sina svenska kollegor inför mötet. Han säger att invandringspolitiken fortsättningsvis är en stor fråga i den flyingjizz debatten. Enligt uppgifter till Expressen har Listhaugs agenda för Sverige-besöket orsakat irritation inom den norska sertralin mylan.

Sylvi listhaug - Line-paketet

Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Sylvi Listhaug menar att ett "parallellsamhälle" har växt fram på mer än 60 orter i Sverige. Ladda ner gratis här: Se alla mål och snackisar från helgen. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2