Category: expressen nyheter

Träningsklocka test

träningsklocka test

Många som vill köpa en pulsklocka och träningsklocka vill se vilka modeller som är bäst i test och som passar dem bäst. Att nominera en vinnare är väldigt svårt om man inte ska titta på mindre tester där enskilda sportklockor ställs mot varandra, men detta är fel sätt att se på det. Idag finns det en handfull stora tillverkare av. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att samla så mycket information om sin träning som nu. Vi har testat sex nya klockor; fem träningsklockor och en så kallad smartklocka. Vi har testat pulsklockor. Hur bra är batteritiden och pulsmätningen, tål de vatten och vilka funktioner finns. Se vilken pulsklocka som blev bäst i test här.

Träningsklocka test - som gnar

Under den mörka årstiden är ett par tights med reflexdetaljer ett smart tillskott till träningsgarderoben. Köper du Tri-bundle paket så får du även med ett pulsbälte så fungerar när du simmar och som ger mer pålitlig information vilket kan användas vid tester och tävling. Ge dig själv friheten att utnyttja kroppen i rörelse, och använd främst klockan intensivt när du i vissa perioder vill pressa lite extra ur träningen eller analysera dina bedrifter närmare. För övrigt är den här löparklockan enkel att använda, och den har massor av avancerade funktioner som passar bra för både nybörjare och ambitiösa löpare. Mer om den nedan.

Träningsklocka test - det nog

Hårdvaran är kapabel, så det enda vi egentligen saknar är barometrisk höjdmätning och bättre batteritid. Polar M HR finns i både  svart  och rött. Vi tycker också att designen har tagit ett stort kliv framåt, men framför allt är klockan enkel och kul att träna med. Metoden med pulsbandet är generellt sett mer tillförlitlig men kan uppfattas som obekväm. Även om klockan främst är anpassad för triatleter, så kan mer ambitiösa löpare också ha användning för klockan. När du inte tränar fungerar klockan som en aktivitetsmätare, och håller koll på hur du rör dig i vardagen.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2