Category: svt nyheter app

Kroppsbilder

kroppsbilder

Kroppsbilder. Kroppsbild är helt enkelt en blogg med bilder på folk med längd och vikt. Tanken är att illustrera hur olika kroppar kan se ut och hur olika vikter kan se ut, för att avdramatisera siffrorna och antyda att alla kanske är OK. Kroppsbild och självbild får mötas och kanske bli lite mer sams. I början av startade jag Kroppsbilder, ett bloggprojekt där folk skickade in bilder på sig själva med uppgifter om längd, vikt och BMI. Jag ville uppmärksamma hur skevt och förvirrat förhållningssättet är till kroppar och vikt, och hur lite koll vi har på hur vikt eller BMI ser ut och vilken kropp som kan korrespondera mot. Nu härmar jag en annan tråd här på fl. Man har ju sin egen uppfattning av sin kropp men den kanske inte stämmer alls.

Kroppsbilder - ser

Dela detta till dina följare. Ursprungligen postat av agazza Ser ut att tappat en del vikt genom kcal intag och viss träning. Sparven från Minsk Grov som en bofink! Glöm inte att läsa min blogg där jag skriver både om saker som händer med boken och andra saker. Julia och jag har delat vårdnanden - 6 jan Vad tror och tycker ni om min kropp?

Kroppsbilder - Skyltar

Har bristningar på magen som jag inte gillar men tyvärr går det inte det att laga! Något många föräldrar inte vet är att de egentligen kan ha rätt till extra ersättning utöver sin föräldrapenning. Och då blir kroppsuppfattningen lätt förvrängd. Växla till trådad visning. Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. kroppsbilder

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2